Speel samen met andere Welpen in de jungle en ontdek de wereld om je heen.
Tijdens leuke en spannende opkomsten heb je niet alleen plezier, maar leer je stiekem ook nog van alles!

Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Opkomst: zaterdag van 10:00 tot 12:00

Wachtlijst

Leuk dat u geïnteresseerd ben in onze welpen-groep van de Scouting Gouden Cirkel ! Momenteel hebben wij een ledenstop omdat we de grens van 30 kinderen bereikt hebben Wanneer er meer kinderen bij komen kan de veiligheid niet meer goed gewaarborgd worden. U kunt uw kind op de wachtlijst laten zetten door een mailtje te sturen naar: welpenleiding@scoutinggoudencirkel.nl Vermeld hierbij: - Naam en geboortedatum van uw kind - Naam en telefoonnummer van ouder(s)/verzorger(s) U zult dan zo snel mogelijk iets van een van onze leiding horen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Welpen (7-11 jaar)

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar oud. Op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur spelen de Welpen in en rondom ons clubhuis. We doen daar allerlei leuke dingen zoals speurtochten, knutselen, sporten en verschillende spelletjes. Ook leren we veel zoals knopen leggen, veilig kampvuur maken en lekkere hapjes koken.

Bij mooi weer gaan we naar buiten, bijvoorbeeld naar het bos. In de winter spelen we meestal in en om het clubhuis.

Eén keer per jaar gaan we een week op kamp naar een gebouw van een andere scoutinggroep.

De welpenruimte vind je op de begane grond van ons clubhuis, deze is in het welpenthema jungleboek geschilderd.

We hanteren de regel dat je drie keer mag meedraaien voordat je je inschrijft voor de welpen (of de wachtlijst van de welpen).

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Functies

Teamleid(st)ers:
Lotte de Visser
Simone de Meulmeester
Leid(st)er:
Lion de Nooijer
Simon Koole
Barend Speelman
Michelle van Geelen

Welpen agenda

14 dec 2019;
Welpen opkomst
20 dec 2019;
Kerstopkomst
28 dec 2019;
Welpen geen opkomst
04 jan 2020;
Welpen geen opkomst
11 jan 2020;
Schaatsen

Neem contact op met de Welpenleiding

Wilt u uw kind aanmelden voor een vrijblijvende kijkopkomst, of heeft u een andere vraag Vul onderstaand formulier in en de contactpersoon zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden.
Vul de verplichte velden in

Dit is de officiële website van de vereniging Scouting Gouden Cirkel. Copyright © 2019 Scouting Gouden Cirkel.